L’obra Social “la Caixa” fa una aportació econòmica a l’Ajuntament per millorar el Centre Obert “El Caliu”


Any rere any, l’Obra Social “la Caixa”, Caixabank ofereix suport econòmic al Serveis Socials Bàsics del nostre municipi per tal de millorar i potenciar els serveis que l’Ajuntament dóna a la població més vulnerable.

Enguany  les ajudes econòmiques s’han destinat al Centre Obert “El Caliu”, situat al carrer de Santiago Rusiñol. “El Caliu” és  d’un espai de trobada d’infants de fins a 12 anys que, amb el suport de dues professionals, ofereix atenció a nens i nenes i també a les seves mares. Aquesta atenció es concreta en activitats i referències a hàbits saludables, higiene, aspectes escolars, integració, etc.

Les millores d’aquest any al “Caliu” han estat l’ampliació de la llar que serveix de centre d’acollida,  la creació d’un bany amb una dutxa, una sala polivalent i una cuina completament equipada que ha de servir com a reclam perquè els familiars dels infants s’integrin en el procés educador.

L’aportació de l’Obra Social d’enguany ha estat de 4.516,20€ .
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca