L’ANC Tordera organitza autocars per anar a la manifestació del 14 de juliol


Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació Catalana de Drets Civils han preparat una gran mobilització per exigir l’alliberament dels polítics catalans empresonats el proper dissabte 14 de juliol a la tarda a Barcelona. Aquesta mobilització arriba just 8 anys després de la convocada el 10 de juliol de 2010 per protestar contra la sentència del Constitucional que retallava l’Estatut. La convocatòria és a les 19:00h al carrer de Tarragona (cruïlla amb el carrer de la Diputació). El lema serà Ni presó ni exili, us volem a casa

L’ANC Tordera posa a disposició de la ciutadania que ho necessiti un autocar per anar a Barcelona. Per fer la reserva, cal contactar amb l’entitat a través dels telèfons 680.189.948 o 609.314.601.

Marta Paset és coordinadora local de l’assemblea.

mani 14 juliol 1

Les entitats organitzadores han assegurat que davant dels que pensen que l’acostament “és un gest polític” exigiran l’alliberament dels presos. Marta Paset recorda els objectius de la mobilització d’aquest dissabte a Barcelona.

mani 14 juliol 2

La sortida dels busos de Tordera serà a les 17:00h davant la biblioteca municipal