El Festival Multipolar presenta avui un espectacle en commemoració de l’Any Manuel de Pedrolo


La biblioteca de Tordera organitza novament aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. Les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:30h i seran gratuïtes.

Avui s’oferirà l’espectacle “Avui parlo de mi” Commemoració Any Manuel de Pedrolo 2018. Serà una lectura dramatitzada basada en els Diaris (1986-1990) de l’escriptor, en què el mateix Manuel de Pedrolo pren la paraula a través de records, opinions, pensaments i relats. En dona detalls la responsable de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

multipolar 11 juliol

La propera proposta serà dimecres, 18 de juliol a les 21:30h amb “Destins” Contes per a adults a càrrec de Judith Navarro.