La biblioteca acull avui el taller creatiu “Palau i Fabre” amb Mireia Córdoba


La biblioteca de Tordera acull aquesta tarda el taller creatiu “Palau i Fabre” a càrrec de Mireia Córdoba. En aquest taller coneixerem millor la figura del polifacètic escriptor Josep Palau i Fabre, s’observarà qui era, com era, com s’inspirava i com creava. Començarà a les 18:30h i anirà adreçada a nens i nenes a partir de 8 anys.

Aquesta activitat es realitzarà en el context de l’exposició: “Josep Palau i Fabre. L’home és un animal que es busca”, produïda per la Institució Lletres Catalanes per commemorar l’any del centenari Palau i Fabre (2017). La podreu visitar a la Biblioteca de Tordera fins al 14 de juliol de 2018. 

Aquesta exposició és un recorregut per la trajectòria vital de Josep Palau i Fabre (1917-2008). Es tracta de presentar al públic d’avui, i sobretot als joves, un poeta romàntic, un escriptor rebel, que trenca amb la família i la societat per fer realitat les seves aspiracions i els seus ideals. Un escriptor que parla dels grans temes universals: passió i instint, raó i creació, amor i llibertat.