Divendres i dissabte arriben les Festes de Mas Reixach


Cap de setmana de festa al veïnat de Mas Reixach. Divendres a les 19:00h tindrem festa infantil i jocs diversos; a les 21:00h ball de les pubilletes de Mas Reixach i a partir de les 22:00h pista americana pels nens i nenes i balls de saló per a tothom.

Dissabte 14 de juliol, a partir de les 21:00h sopar popular, amb parlament de les autoritats, exhibició de balls en línia i actuació de les alumnes de Flamenc del centre de Palafolls sota la direcció de Maria Valderrama. A les 22:00h Pista americana pels nens i nenes; A les 23:00h ball a càrrec del duo Leo i Rosa Maria.

Elena Carles, secretària de l’associació de veïns ens fa cinc cèntims del menú del sopar popular.

sopar popular mas reixach

Venda de tiquets serà fins al 12 de juliol a:

  •  Papereria Colors c\Major nº26 Palafolls
  •  Av. Mas Reixach nº 5 de Mas Reixach
  • c\Sant Jaume nº56 de Mas Reixac.Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca