El Futsal Tordera va finalitzar el passat divendres el seu 6è torneig d’estiu amb un balanç positiu de participació


Durant la tarda del passat divendres  6 de Juliol, van disputar-se les finals del 6è torneig estiuenc de futbol sala organitzat pel Futsal Tordera.

Va ser una tarda plena d’emoció i tensió que enfrontava als darrers classificats de cada categoria per tal d’obtenir la victòria per la qual havien lluitat del 25 de Juny fins al mateix divendres dia 6 de Juliol.

Les finals van començar a les 5 de la tarda amb els més petits, la categoria prebenjamí, i van ser successives durant cada hora de la tarda fins les 22:00h del vespre, quan el Sènior va enfrontar els dos equips classificats, disputant així la darrera final de la tarda i tancant el torneig d’aquest any. Oriol Martori responsable de l’entitat fa balanç del torneig.

martori balanc

Des del programa d’estiu diari la Banqueta d’Estiu, vam anar fent el seguiment dels resultats al minut pels oients de la tertúlia del divendres; tot i això, els repassem a continuació: pel que fa al prebenjamí, s’enfrontaven Naranjitos i Tiki Taka Junior, que van acabar amb un marcador per recordar, 11 a 6, a favor dels Naranjitos.  Després d’aquesta decisiva final, en la categoria benjamí van competir Sant i Olga i San Andrés, que després d’una final molt igualada van acabar empatats a 1 gol, i van veure’s obligats a competir en la ronda de penals, que va guanyar Sant i Olga per 7 a 6. Llavors va ser el torn de l’aleví, categoria en la qual el Tiki Taka va guanyar al Rocacorba per 5 gols a 3. La següent final va ser entre els dos classificats de la categoria Infantil, el Vaneste i el X-team, on el Vaneste va guanyar per la minima, 5 gols a 4. La penúltima final va ser la del Cadet, on Tramasa i Mazo FC van empatar a 3 gols, i el resultat final va decider-se en els penals: 2 – 1 va ser el resultat final, amb victòria del Tramasa. Finalment, la darrera final va ser la del Sènior, la victòria de The Panters per 3 gols a 1 davant El Bareto va tancar el torneig de futsal d’aquest any.

Després d’aquest torneig, ahir dilluns va començar el segon torneig de l’estiu, el de l’Athletic Club Tordera Parc, del qual n’anirem fent un detallat seguiment.