IniciNoticiesMedi ambientEL CONSELLER DE MEDI AMBIENT VISITA TORDERA I MANTÉ EL COMPROMÍS DE...

EL CONSELLER DE MEDI AMBIENT VISITA TORDERA I MANTÉ EL COMPROMÍS DE CONSTRUIR LES DEPURADORES A LES URBANITZACIONS.

L’alcalde de Tordera,  Joan Carles Garcia, s’ha reunit aquest matí a l’Ajuntament amb el conseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar, i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Manel Hernández. Durant la reunió s’han tractat alguns dels temes  que el departament de Medi Ambient i l’ACA tenen pendents amb Tordera com ara la construcció de les 5 depuradores a les urbanitzacions del municipi. L’acord de construcció d’aquests equipaments va arribar després que l’Ajuntament de Tordera acceptés la ubicació definitiva de l’EDAR de l’Alt Maresme a la cantera de Montpalau, a Sant Pere de Riu, terme municipal de Tordera.
Tal com han informat els responsables de la conselleria els projectes de les depuradores de Terra Brava, Sant Daniel i Àgora Parc estan pràcticament enllestits, a l’espera de consignació pressupostària . Segons el director de l’ACA, els projectes de depuradores a Les Farreres i Can Domenèch es troben actualment en fase de redacció. Amb tot, tant el conseller com el director de l’ACA van assegurar que els tècnics estan treballant perquè aquests projectes estiguin enllestit en breu.
En acabat de la reunió, l’alcalde, el conseller i el director de l’ACA s’han dirigit a Montpalau on hi havia prevista una visita d’obres a la nova EDAR de l’Alt Maresme. Allà, els responsables de l’obra han assegurat que els treballs segueixen a bon ritme i que el nou equipament podrà estar enllestit en el període d’un any i mig, tal com estava previst inicialment.

ÚLTIMES NOTÍCIES