IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca comença el Festival Multipolar: contes i llegendes per adults a...

La Biblioteca comença el Festival Multipolar: contes i llegendes per adults a la fresca

La biblioteca de Tordera organitza novament aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. Les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:30h i seran gratuïtes. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons assegura que s’oferiran quatre propostes molt diverses i adreçades a tothom.

multipolar

El Festival comença aquest dimecres, 4 de juliol a les 21:30h amb Las travesuras de Eros Relats eròtics a càrrec de Sandra Rossi.

Sandra Rossi ens presenta quatre històries travessades per la juganera mirada d’Eros que, des de l’inici dels temps, gaudeix fent bullir cors i inflamant sexes.
Compte! Pot ser ara mateix llepant-se els dits a la teva vora disposat a fer una altra trapelleria!

La Sandra explica contes d’autor, de tradició oral i altres de collita pròpia. Contes que li toquen l’ànima i l’acaronen convençuda que alimenten els somnis. En dona detalls Sílvia Anfrons

multipolar 4 juliol

Per Dimecres vinent s’oferirà l’espectacle Avui parlo de mi Commemoració Any Manuel de Pedrolo 2018. Serà una lectura dramatitzada basada en els Diaris (1986-1990) de l’escriptor, en què el mateix Manuel de Pedrolo pren la paraula a través de records, opinions, pensaments i relats.

ÚLTIMES NOTÍCIES