IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera obre les inscripcions a la IV marxa nocturna...

El Club Esportiu Tordera obre les inscripcions a la IV marxa nocturna “Les Bruixes” del proper 28 de juliol

Seguint amb les activitats esportives d’estiu del nostre poble, el Club Esportiu Tordera, ja ha obert les inscripcions per la IV marxa nocturna Les Bruixes del proper 28 de juliol. La Marxa nocturna Les Bruixes és una marxa popular  que es desenvolupa pel terme municipal de Tordera. El nom de Les Bruixes es deu a la torderenca Plaça de les Bruixes, espai situat a la serra de Miralles i que es font de mites i llegendes. Tothom la pot emprendre de la manera que prefereixi: caminant, corrent, en grup o individualment i la sortida es produeix tots a la mateixa hora, de forma grupal. Es tracta d’una marxa no competitiva on no hi ha classificació ni cronometratge i que finalitza amb una botifarrada per a tothom. Des de l’entitat ens informen de les novetats d’enguany.

prats bruixes

Les inscripcions es poden formalitzar per dues vies, online de manera anticipada per un preu de 6€, o bé de manera presencial amb un cost de 8€. Pel que fa als no socis, a aquests preus se li han de sumar un cost addicional de 2€, que són per tramitar una assegurança obligatòria per a cada participant de l’activitat. Pel que fa als socis, a més a més tindran un descompte de 2€ en el preu de la marxa.

El recorregut de la marxa tindrà una distància de 12km aproximadament amb un desnivell d’uns 230 metres. Pel que fa al terreny, el itinerari estarà format de pistes amples i corriols de baixa dificultat. La ruta serà per l’entorn de Tordera, properament l’entitat donarà més detalls del trajecte.

La sortida serà a les nou de la nit des de la pista de Sant Andreu, l’entitat ofereix servei servei de guarda-roba, vestidors amb dutxes, avituallament intermedi i també final. Tanmateix l’entitat diu que serà imprescindible que els participants vagin equipats amb un frontal per poder completar l’activitat. Per a més informació o inscripcions online, podeu adreçar-vos al web www.clubesportiutordera.cat/marxalesbruixes

ÚLTIMES NOTÍCIES