IniciNoticiesEsportsOrkobikes organitza sortides amb BTT cada dimecres a primera hora del matí

Orkobikes organitza sortides amb BTT cada dimecres a primera hora del matí

Orkobikes tordera de cara a aquest proper estiu ha organitzat diferents activitats relacionades amb el ciclisme. Cada dimecres, des de dos quarts de vuit del matí fins dos quarts de deu, organitza sortides amb BTT per l’entorn del nostre poble i rodalies. Aquestes sortides setmanals tenen un nivell mig. La sortida és sempre des del mateix emplaçament, des de la botiga Orko – Bikes Tordera situada al carrer Amadeu Vives 23. Des de l’organització obliguen l’ús de casc i que la bicicleta vagi equipada amb una llum.

Però això no és tot de cara a l’estiu, així doncs, un dels diumenges data a confirmar, l’entitat organitza una sortida grupal en carretera. Tanmateix, l’entitat de cara al proper mes d’agost està preparant una sortida en grup un dissabte en la modalitat MTB la qual la data encara no està tancada. Ja per acabar les activitats d’estiu de l’agrupació, el mes de setembre realitzaran una marxa acompanyada d’esmorzar per acomiadar l’estiu.

Des de l’equip d’esports de ràdio Tordera farem un seguiment de les activitats organitzades per Orkobikes. Per a més detalls i informació podeu consultar la programació d’aquest estiu de l’ajuntament de la nostra vila.

ÚLTIMES NOTÍCIES