IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera estrena programació d’estiu amb nombroses novetats

Ràdio Tordera estrena programació d’estiu amb nombroses novetats

Ràdio Tordera comença la programació d’estiu que s’allargarà fins a mitjans setembre. Habitualment la graella d’estiu acostuma a tenir un doble objectiu prefixat:  Esdevenir un banc de proves de cara a la nova temporada de tardor-hivern i Integrar a la programació diària a joves locutors que durant la resta de l’any per motius acadèmics no tenen prou disponibilitat.

Les principals novetats seran en horari de matí amb “Peu a terra” (7:00h a 9:00h), un  programa despertador amb música, informació i entreteniment amb Joan Martín i Albert Sabater.

Ona Maresme (9:00h a 12:00h), magazine matinal co-produït amb la Xarxa de Comunicació i les emissores de Mataró Ràdio, Premià, Canet de Mar, Calella de Mar i l’equip del magazine Ara i aquí Rosa Maria Ruscalleda, Joan Grimal i Ricard Porcel. El programa girarà al voltant de continguts de la comarca assegurant que cada integrant disposi del mateix pes de continguts.

El programa Ara i aquí, donat que el magazine co-produït no inclou tertúlies s’ha optat per completar el magazine Ona Maresme amb un apèndix local diari amb una tertúlia temàtica tal i com s’ha fet durant l’hivern.

De 15:00h a 16:00h tindrem Menú diària, que renova completament el seu personal amb joves locutors que enceten el seu primer projecte en solitari després de militar en magazines i programes d’esports. Amb Eloi Mercader, Pau Muñoz i tres col·laboradors més.

De 16:00h a 18:00h Zona d’estiu, les mateixes locutores que la temporada passada presentaven la prèvia del Zona d’estiu aquesta temporada n’agafen les regnes cada dia amb una locutora diferent. Amb la Clara Mateos, Paula Ros, Jana Maresme, Andrea Pérez i Shakira Mercader.

El dimarts, a les 18:00h arriba Calaix de Sastre és la nova proposta de la Glòria Bofill en el seu retorn a la ràdio.

De 20:00h a 21:00h La Banqueta d’estiu, la versió d’estiu del Show dels esports presenta nous col·laboradors i presentadors, en Marc Muñoz i la Lídia Tortosa.

La temporada d’estiu prepara diverses  retransmissions d’actes representatius, com els de la festa major de Sant Bartomeu.

Ràdio Tordera seguirà apostant també per les noves tecnologies: d’una banda amb la identitat al Facebook i al Twitter, on s’hi plasmen a diari les notícies i les diferents informacions relacionades amb l’emissora; i de l’altra, amb les emissions d’Internet i ràdio a la carta.

ÚLTIMES NOTÍCIES