IniciNoticiesRegidoriesAquest dissabte obren les piscines municipals

Aquest dissabte obren les piscines municipals

Aquest dissabte obren les portes les piscines municipals per l’ estiu 2018. Tordera disposa de diferents instal·lacions esportives amb piscina descoberta. 

La piscina de Tordera està situada a la carretera de l’estació s/n, al bell mig de l’illa de la Tordera, al costat de les instal·lacions del camp municipal d’esports i del Parc Prudenci Bertrana. Aquest equipament disposa de tres piscines de diferents profunditats i mides, i disposa de serveis de vestidors, zona de bar i zona enjardinada. 

També és pública la piscina situada a la urbanització de Mas Mora, al carrer de l’Assutzena, a l’equipament on també hi ha el local social de la urbanització. 

 Finalment, Tordera també disposa de la piscina pública a la urbanització Les Farreres, a la carretera d’accés a la urbanització. El regidor d’obres i serveis, Carles Aulet apunta que la brigada municipal ha fet una escala per fer més còmode l’accés a la piscina.

aulet piscines

L’entrada per menors de 2 anys serà gratuïta, per menors de 16 anys 2,40€ i majors de 16 anys 3 euros. A partir d’aquí, hi haurà reducció de preus per determinats col·lectius i abonaments de temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES