IniciNoticiesEsportsAquest proper dilluns comencen els casals esportius d’estiu

Aquest proper dilluns comencen els casals esportius d’estiu

Amb el final del curs escolar i les festes de Sant Joan, aquest proper  dilluns comencen els casals d’estiu del nostre municipi. Des de l’equip d’esports d’aquesta emissora farem una cobertura dels campus esportius del poble que són el següents: el campus d’estiu del CF Tordera, el Tecnicamp del CEEB Tordera, el campus del Futsal Tordera i el casal del Athletic Tordera Parc.

La data d’inici dels casals és aquest proper dilluns i es duran a terme al pavelló de l’Avinguda dels Països catalans i també un dels dies a la piscina.

El Tecnicamp del CEEB Tordera aposta un any més per un campus de tecnificació amb sortides setmanals, piscina i entrenadors convidats duen a terme una masterclass amb els jugadors del campus.

Per altre banda el Futsal Tordera, aposta per una proposta multiesportiva lúdica on els participants del casal podran gaudir de diferents esports, sortides i un dia de piscina a la setmana.

Per acabar amb els casals esportius del nostre poble cal esmentar el campus del Athletic Tordera Parc que aposta per una combinació de tecnificació i jocs lúdics, amb sortides i un dia de piscina.

Des del programa la banqueta d’estiu farem un seguiment dels diferents casals i activitats que organitzin al llarg d’aquest mes de juliol.

ÚLTIMES NOTÍCIES