Tordera rebrà 323.000 euros de la Diputació de Barcelona


Els diners s’emmarquen dins el programa de l’organisme supramunicipal per fomentar les inversions. D’aquesta manera, el consistori podrà realitzar inversions en equipaments, infraestructures i béns locals, tant en obra nova com de manteniment, reparació i conservació.

El repartiment dels ajuts s’ha fet, únicament, sota un criteri de població. La nostra vila rebrà  84.000 euros per al 2018 i 239.000 durant el 2019. A tot el Maresme, les ajudes arribaran als 6 milions d’euros. La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, ha assegurat que l’objectiu és acompanyar els Ajuntaments en aquells projectes que vulguin millorar la qualitat urbana i l’entorn urbà.

ajuts dipu                                           

Els ajuts d’aquest programa s’han repartit, com dèiem, en dues anualitats i preveu cobrir les obres executades des del passat 1 de gener fins al 15 d’octubre del 2019.  Aquest programa s’afegeix al Pla de la Xarxa de Govern Locals amb els diners provinents de les Meses de concertació i els catàlegs de serveis.