L’Associació La Nostra Dansa obre el cicle d’estiu de les audicions de sardanes i els balls folk tradicionals amb la revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església


Amb la revetlla de Sant Joan, l’Associació La Nostra Dansa dona el tret de sortida a la programació d’estiu de sardanes i balls folk tradicionals a Tordera. Un any més, per la nit del 23 de juny han preparat les activitats tradicionals a la Plaça de l’Església: l’arribada de la Flama del Canigó, audició de sardanes i ball amb la cobla Contemporània i coca i cava per a tots els assistents. Joaquim Costas és el portaveu de La Nostra Dansa.

nostra dansa sant joan

Passat Sant Joan, cada divendres a les 10 del vespre, hi haurà una audició de sardanes a la Plaça de l’Església, que s’allargaran fins a la Festa Major. Enguany passaran per Tordera les cobles Flama de Farners, Santa Maria de Blanes, Ciutat de Girona, Principal de Banyoles, Costa Brava, Palafolls i Baix Empordà. Al díptic informatiu que es reparteix amb la programació de totes les ballades, al costat del nom i el compositor de cada sardana també hi haurà el tiratge.

Tampoc faltarà, un any més, el curset per aprendre a ballar sardanes, que començarà el dimarts, 26 de juny. En parla Joaquim Costas.

nostra dansa curset

I la programació d’estiu de La Nostra Dansa es completa amb els balls folk tradicionals. N’hi haurà tots els dissabtes de juliol i alguns d’agost i setembre.

Costas espera que la gent del poble s’ho passi bé, amb totes aquestes activitats.

nostra dansa estiu

Les inscripcions pel curset de sardanes es poden fer durant aquests dies previs a Can Verdum o, sinó, el primer dia de curset a la mateixa plaça.