El veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí celebra aquest cap de setmana les seves festes


Coincidint amb el cap de setmana de Sant Joan, el veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí es prepara per celebrar la seva festa. Enguany hi haurà tres dies d’activitats.

El tret de sortida serà divendres, 22 de juny, a les 22:00h començarà la marxa de torxes i el correfoc, que sortirà del carrer Girona, passarà per l’Avinguda Mas Martí i seguirà pel carrer Romero de Torres fins arribar a la Plaça del Pi. A les 21:30h començarà el sopar popular servit per la rostisseria Montse. Els tiquets es poden comprar avui al local social o bé a la farmàcia Tiburcio al preu de 15 euros. Per amenitzar el sopar hi haurà actuació del grup Pineda i per tancar la nit selecció de ballables amb el duet Alvamore 56.

Dissabte les activitats començaran a les 8:00h amb la tercera marxa de Sant Joan organitzada conjuntament pel Club Esportiu Tordera i l’associació de veïns. Al finalitzar hi haurà esmorzar a escollir entre pinxos i Frankfurt. A la tarda, 20:30h sardinada  i a continuació havaneres i rom cremat amb el grup Cabotatge.

Diumenge dia 24, festivitat de Sant Joan, a les 10:30h tindrem xocolatada i a la 13:00h ofici solemne a la capella de Sant Andreu, prèviament els alumnes de l’escola de música del Teatre oferiran un concert i després de l’ofici s’oferirà un vermut a l’explanada de l’ermita. Està previst un servei de mini bus que sortirà abans de les 12:00h del local social.

A les 17:00h festa de l’escuma a la plaça del Pi amb animació a càrrec de “Manu i Lore”. Per acabar la festa, a les 21:00h a la pista del local, actuació de Edu Vico Group. La presidenta de l’Associació de veïns, Conxita Rodríguez confia que les festes siguin un èxit i agraeix la col·laboració dels voluntaris que la fan possible.

festes st andreu

Durant bona part de la festa hi haurà servei de bar a càrrec de la pròpia Associació de veïns.