El torderenc Pol Puig es proclama campió de Catalunya de tennis per equips alevins


Aquest passat cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya de Tennis per equips. Al nostre municipi ja ens estem ben acostumant amb els bons resultats que va sumant en el seu palmarès el torderenc Pol Puig. Ja li podem sumar el de campió de Catalunya per equips de la categoria aleví amb el conjunt del Club Tennis Malgrat que és on milita com a esportista.

Es van imposar a la final en el dobles definitiu al “super tie break” per 10-5 al Club Tennis Gorchs. Demà el torderenc serà un dels convidats al programa del Show dels Esports a partir de les 20:00h.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca