Treballs de millora i manteniment de la senyalització a la urbanització Terra Brava


Durant aquestes últimes setmanes seguint la planificació prevista, s’han fet diversos treballs de manteniment i millora de la senyalització viària en diverses zones del poble. Amb el compromís de treballar amb el màxim rigor per mantenir una bona seguretat, les tasques es centren en millorar i repintar les marques viàries urbanes ja siguin passos de vianants, zones i places d’aparcament, mobilitat reduïda, línies de detenció o cediu el pas entre d’altres senyals de la via pública. 

Aquestes setmanes s’ha actuat a la urbanització Terra Brava on s’ha pintat senyalització viària i s’ha instal·lat senyalització vertical. Ho explica la regidora de via publica, Sílvia Català.

via publica

Anteriorment s’havia actuat en el veïnat de Fibracolor, veïnat de Sant Pere, Niàgara Parc i diversos carrers del nucli urbà.