IniciNoticiesSalutL’ambulatori de Tordera assoleix la tercera fase de l’acreditació IHAN

L’ambulatori de Tordera assoleix la tercera fase de l’acreditació IHAN

L’ambulatori de Tordera ha obtingut la Fase 3D de l’acreditació com a centre ‘Amic dels Nens’ per promoure la implantació de pràctiques que afavoreixin la lactància materna exclusiva des del naixement, segons la Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la lactància (IHAN) de l’OMS (Organització Mundial de la Salut) i UNICEF.

Aquesta acreditació reconeix el pla d’accions posat en marxa pel centre de primària, centrat en la tasca dels professionals sanitaris per facilitar la lactància, millores en els espais i mitjans disponibles per a pacients i familiars i activitats de formació i informació dirigides als pares.

La infermera Anna Pol explica que a Tordera es realitza un taller de lactància que acull un centenar de mares cada any. Pol descriu el contingut d’aquestes xerrades informatives.

Anna Pol

A més, el CAP de Tordera compta amb una Comissió de Lactància, integrada per personal mèdic de tots els estaments i també mares del grup de suport, que participen activament del procés. És molt important que hi hagi una bona interacció entre elles i les infermeres.

ÚLTIMES NOTÍCIES