L’escola de música duu a terme les darreres audicions del curs 2017/2018


Coincidint amb la recta final de curs, l’escola de música prepara per la setmana vinent les dues darreres audicions, espai en què els instrumentistes interpreten davant del públic les peces que han triat per aquell moment. La primera audició serà el dilluns 18 de juny a les 18.30h a la Sala Polivalent del Teatre Clavé i comptarà amb la participació d’alumnes de piano i violí. L’altra audició serà el dimecres 20 de juny també a les 18.30h a l’Auditori del Teatre Clavé i comptarà amb la participació d’alumnes de cant, guitarra i violoncel. Les audicions són gratuïtes i estan obertes al públic.

Aquesta és una de les darrers activitats del curs 2017/2018, a manca de la cloenda de curs que es durà a terme la tarda del divendres 22 de juny i que consistirà en un recorregut per diversos espais del Teatre Clavé en què, en cadascun d’ells, diversos alumnes del Centre de Formació Artística oferiran al públic un tast dels projectes que han treballat durant aquest curs. Per participar-hi, cal recollir prèviament les entrades, que són gratuïtes, al Teatre Clavé.