El FCBarcelona, RCD Espanyol i el Girona FC són els campions de la XXI edició del Memorial Josep Barceló de Tordera


Ahir diumenge, l’equip del FCBarcelona, el RCD Espanyol  i el Girona FC es van proclamar guanyadors del 21è Memorial Josep Barceló de futbol-7, disputat durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del camp municipal d’esports. La pluja no ha fet acte de presència durant els dos dies de competició. Enguany l’acte de clausura va estar centrat amb el Club Twirling Vila de Tordera i les seves atletes que durant bona part de l’actuació van estar al terreny de joc i van desplegar diferents pancartes amb alguns valors generals de l’esport com poden ser l’amistat, la superació, el compromís o el respecte entre d’altres.  Els parlaments amb el president del CFTordera Carles Gamonal, l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia i el subdelegat de l’Alt Empordà i encarregat dels equips nacionals a la província de Girona per part de la Federació Catalana de futbol, Carles Mallart van acabar de posar la cirereta al pastis amb l’entrega dels records a les institucions i família del mateix Barceló. 

A la categoria benjamí, el FCBarcelona es va imposar a la final per un clar 4-0 a l’Athletic Club de Bilbao.

A la categoria aleví de primer any, el RCD Espanyol i el CA Osasuna van jugar la final. Els blancs i blaus van emportar-se la recompensa per un contundent 4-0.

Per últim, a la categoria aleví de segon any, el Girona FC va segellar la victòria per un ajustat 1 a 2 contra el Villareal.

Els gironins van haver de remuntar el partit emportar-se el trofeu de campions. L’organització del Memorial ja comença a treballar per l’edició 2019 del torneig. Properament a través de les seves xarxes socials presentaran i publicaran tot un seguit de vídeos que han enregistrat durant el torneig a través d’un dron.