Renfe amplia el seu servei a la línia RG1(Mataró-Tordera-Girona) durant tots els caps de setmana


A partir d’aquest dissabte 16 de juny i fins el dia 16 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb sis freqüències, tres per sentit, durant tots els caps de setmana i festius. Això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines, així com la relació amb Barcelona. Aquesta mesura es suma a la modificació del destí de vuit trens de la línia R1 de Rodalies de Catalunya i allargament del seu recorregut fins a Tordera i Maçanet-Massanes. D’aquesta manera, el servei a aquestes dues localitats s’amplia de 19 a 23 freqüències diàries, en els dos sentits de la circulació. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, destaca l’augment de freqüències que suposarà aquest canvi.

alcalde trens

L’ampliació, que es va fer a petició de l’Ajuntament torderenc, permet que vuit vehicles (quatre d’anada i quatre de tornada) que fins ara sortien o acabaven a Blanes ho faran ara a l’estació de Maçanet, i s’aturaran també a Tordera.

A la línia del Maresme, fins el 14 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei-Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar ampliant el recorregut de tres trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.

Tota la informació sobre horaris i servei al 900 41 00 41, app de Rodalies i www.rodaliesdecatalunya.cat