El grup de teatre d’adults de Set de Dansa representen avui la comèdia “Lisístrata” a la biblioteca


Des de la Associació Pere Cot i Set de Dansa representen aquest vespre una comèdia adreçada a majors de 16 anys. L’acte tindrà diverses variants respecte les iniciatives habitual de l’entitat. Serà avui divendres, i tindrà lloc a la biblioteca de Tordera. El grup de teatre d’adults posen en escena una adaptació de l’obra de teatre grec “Lisístrata” de Aristòfanes, amb la direcció dels professors Cristina Catalan i Paco Moreno. El president de Pere Cot, Juanjo Martin ens fa cinc cèntims de l’obra i ens recorda que va adreçada a majors de 16 anys.

lisistrata

La representació serà avui a les 21:30h a la biblioteca de Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca