Comencen els preparatius del Comerç al Carrer 2018


comerc frescaL’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza un any més , juntament amb  l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i Tordera Associació de Comerços i Serveis, Taca’t de Tordera, una nova edició del Comerç al carrer, comerç a la fresca. L’edició d’enguany  tindrà lloc el divendres 3 d’agost de 2018 de les 17:00h a les 22:00h. Les parades  estaran al Carrer Ciutadans, al Carrer Sant Ramon i al Camí Ral, des de la Cooperativa fins Folch i Torres, amb possibilitat de la Plaça de l’església.

Qui pot participar-hi?

  • Comerços i Serveis establerts a Tordera.
  • Entitats sense ànim de lucre de Tordera
  • Associacions o entitats sense ànim de lucre de fora de Tordera
  • Artesans o venedors en parades de venda no sedentària que complementin l’oferta comercial existent (bijuteria, objectes de regal, alimentació, complements personals, cosmètica,…)

L’objectiu del “Comerç al carrer, comerç a la fresca” és crear un ambient festiu que afavoreixi el passeig i la compra als establiments de Tordera. Així ho ha explicat Marçal Vilajeliu, regidor de Promoció Econòmica.

comerc fresca

Les sol·licituds es poden presentar a partir d’avui fins al divendres 20 de juliol de 2018. S’han de presentar al l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) de l’Ajuntament de Tordera, Plaça Església, 2. De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00. També es poden enviar utilitzant la seu electrònica.