Obertes les inscripcions pel proper curs del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé


inscripcions CFAAmb el lema “Som un 66% aigua emocions. Impregna-te’n” la imatge del proper curs del Centre de Formació Artística (CFA) posa l’èmfasi en el fet que, talment com el transcurs de l’aigua modifica les pedres i les arrodoneix, les emocions generades i derivades de la formació artística ens transformen també com a persones. El centre torderenc compta amb les cinc àrees habituals: sensibilització, escola de música, escola de dansa, aula de teatre i aula de belles arts. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica que les diferents disciplines fan un treball transversal.

CFA

Les inscripcions pel curs 2018/2019 del Centre de Formació Artística (CFA) es poden formalitzar omplint el formulari que hi ha al web www.teatreclave.cat/cfa o bé presencialment a la secretaria del CFA, ubicada al Teatre Clavé de Tordera.