Tot a punt pel tercer Memorial Juan Manuel Rueda de l’Athletic Club Tordera Parc


memorial juan manuel ruedaEl Pavelló dels Països Catalans acollirà aquest proper cap de setmana la tercera edició del memorial Juan Manuel Rueda que organitza l’Athletic Club Tordera Parc. Durant el dissabte i el diumenge, la pista central acollirà tot un seguit d’enfrontaments de diverses categories de futbol sala. Yeray Partearroyo ens comentava que per l’edició d’aquest 2018 han augmentat el nivell dels equips i l’equiparà amb el mateix memorial Josep Barceló.

Partearroyo memorial 1

Partearroyo ens explicava el sistema competitiu que faran servir.

Partearroyo memorial 2

Atlètic Català, Quart, Manent Santa Coloma i l’IRIS Badalona són els clubs que completen el cartell. Els partits començaran a les 9:00h del matí i les jornades s’allargaran fins gairebé les 23:00h de la nit en el cas de dissabte i el diumenge fins a les 21:00h de la nit amb el partit del sènior que començarà a les 19:30h. Hi haurà premis per a tots els equips i també pel porter menys golejat, màxim golejador i els millors jugadors de cada categoria.