La segona edició dels Pressupostos participats s’iniciarà el setembre vinent


pressupostos participatius 28-03-18La primera edició dels pressupostos participats es troba en la fase d’execució dels projectes. Per desenvolupar-los, es contacta amb les empreses, representants de zona  i associacions de veïns de la zona per tal de conèixer les necessitats específiques dels projectes guanyadors.

El regidor delegat en els pressupostos participats, Rafa Delgado explicava que s’està treballant per complir els terminis i que tots els projectes finalitzin aquest any 2018. Delgado puntualitza, també, que el Consell veïnal té un paper fonamental en el desenvolupament de les obres.

pressupostos participats 1

Rafa Delgado defensava l’ alta participació d’aquest primer any i adverteix que el nivell d’exigència serà més alt al segon any i que la participació sol baixar. És per això, que l’organització ja està treballant en introduir novetats en la pròxima edició. Delgado apunta canvis en l’assignació de zones per afavorir una major participació.

pressupostos participats 2

Aquest projecte permet invertir en les diferents zones del poble i urbanitzacions d’una forma més precisa a les demandes i necessitats més urgents del poble, fomentant la cultura de col·laboració i vies de comunicació entre l’Ajuntament i ciutadans. El regidor explicava, a més, que aquest pròxim setembre se celebrarà un consell veïnal on s’introduirà les modificacions i millores fruit de l’experiència d’aquest any passat. També assegura que a partir de l’Octubre, tots els ciutadans de Tordera podran aportar les respectives idees de millora pel seu barri.