IniciNoticiesEsportsÈxit d’assistència i participació amb la 3a gala dels premis #esporttorderenc

Èxit d’assistència i participació amb la 3a gala dels premis #esporttorderenc

guanyadors getEl canvi d’ubicació de l’escenari, la bona assistència confirmada per part de les entitats esportives del poble i la botifarrada final de festa van ser claus per que la plaça de l’església presentes una bona afluència de gent amb la tercera edició dels premis #esporttorderenc. Més de 200 de persones van poder gaudir en viu de les actuacions musicals d’en Santi Velasco i l’Ananda Massa o el format del programa en directe del Show dels Esports. El jurat, format per Marc Tresserras (membre de l’equip d’esports de la ràdio), Xavi Manresa (director de l’Escola Brianxa, professor d’Educació Física), David Fernández (professor d’Educació Física de Vedruna Tordera), Carme López (tècnica de l’Ajuntament de Tordera) van decidir que els premiats de les 5 categories havien de ser els següents:

  • Premi millor equip base de la temporada:Infantil “A” de l’Athletic Club Tordera Parc
  • Premi Tordera Somriu amb l’Esport val econòmic de 200€ per material esportiu: Tordera Trail Race Club Esportiu Tordera.
  • Premi entrenador/a de la temporada: Nef Barragan Futbol Femení del CFTordera
  • Premi millor esportista de la temporada: Irune Fallas Club Judo Tordera
  • Premi millor equip de la temporada:Equip “A” Club de Bitlles la Penya del Bistec
  • Premi honorífic de Ràdio Tordera: Club Hípic el Garbí

En total, 22 candidatures optaven  a les cinc categories. Les entitats esportistes van haver de lliurar dins del termini establert, un text amb els mèrits que creguessin oportuns per tal que el jurat determinés els afortunats. Els guardons van ser presentats pels membres del Show dels Esports i l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia acompanyat per diversos regidors del Consistori van fer l’entrega dels trofeus als premiats.

ÚLTIMES NOTÍCIES