IniciNoticiesSocietatAcaba amb èxit l’operatiu antiokupa en el bloc conflictiu del carrer Roncesvalles

Acaba amb èxit l’operatiu antiokupa en el bloc conflictiu del carrer Roncesvalles

bloc ocupa roncesvallesLa policia local de Tordera ha donat per finalitzat l’operatiu que fa 3 mesos es va iniciar contra l’okupació conflictiva en un edifici del carrer Roncesvalles.

Aquest era un dels punts negres de l’okupació a Tordera. Feia molt de temps, que els  veïns de la zona alertaven de comportaments incívics i defraudació de fluid elèctric i aigua.

Durant l’operatiu han participat les companyies de llum i aigua per fer els talls de subministres.  També controladors d’accessos  han estat permanentment a la zona i la policia local Tordera ha actuat cada cop que hi havia algun conflicte i en moments puntuals si s’havia de fer acompanyament a les companyies.

Davant la pressió de l’operatiu, els okupes incívics han abandonat el bloc. Aquesta tarda, amb l’acompanyament de la Policia Local s’ha procedit al tapiat de l’edifici.

La policia local de Tordera també informa que s’han actuat en dos blocs més al carrer Ramon y Cajal de Sant Pere. Aquí un bloc s’ha tapiat un pis i s’ha instal·lat una porta antiokupa en 2 pisos.

ÚLTIMES NOTÍCIES