IniciNoticiesEntitatsL’Associació de Voluntariat promou aquest dissabte la campanya Tordera, ets la llet

L’Associació de Voluntariat promou aquest dissabte la campanya Tordera, ets la llet

tordera lletL’Associació de Voluntariat de Tordera promou aquest dissabte una jornada solidària de recapte de llet. La campanya Tordera, ets la llet demana la col·laboració de la ciutadania per recollir llet en diversos supermercats del municipi. En concret, es poden portar al Consum, Mercadona, Bon Preu i Dia de Tordera. Tota la llet recollida anirà destinada per a la gent necessitada del municipi.

El voluntariat de Tordera fa una crida per aconseguit persones voluntàries per recolzar en la recollida de llet d’aquest dissabte, 9 de juny, en els supermercats de Tordera.
Per inscriure’t, cal enviat un missatge a l’Associació de Voluntariat de Tordera o via telefònica al DeTots: 93.764.24.26 (matins) 

Paral·lelament, -L’Obra Social ‘la Caixa’ i el Banc dels Aliments tenen en marxa la quarta edició de la campanya de recollida de llet ‘Cap nen sense bigoti’ a favor de les famílies en risc d’exclusió social. A Catalunya hi ha 211.263 persones en situació de pobresa, i d’aquestes, 37.000 són infants d’entre 1 i 16 anys. Per això, en aquesta edició es marquen l’objectiu d’igualar o superar el total d’1,2 milions de litres de llet que van recollir a tota Espanya, 439.260 litres dels quals van ser recaptats a Catalunya en la campanya passada. El sotsdirector de la Fundació Bancària ‘la Caixa’, Marc Simón, ha explicat que la campanya “busca ajuntar la voluntat de molts”.

llet

Tot i això, els bancs dels aliments busquen garantir 3 litres de llet al mes per persona, i per cobrir aquesta demanda, han d’aconseguir 7,5 milions de litres de llet aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES