Els geganters de Tordera preparen una cançó per celebrar el seu 30è aniversari


cartellgegantsEls gegants de Tordera celebren aquest 2018 el 30è aniversari i volen que la trobada gegantera del dia 14 de juliol sigui especial . Des de la Colla han preparat una cançó per aquest aniversari i els agradaria que nens i nenes de Tordera la poguessin cantar el dia de la trobada a la Plaça de l’Església.

Per tal d’assajar la cançó, els divendres 8, 15, 22 i 29 de juny a les 19:00h es faran assajos oberts al Parc de davant del Consum. L’activitat està pensada per a alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de primària.

La colla ha fet extensiva aquesta crida a totes les escoles del municipi.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca