IniciNoticiesCulturaAvui els alumnes de sensibilització i de l’aula de teatre duran a...

Avui els alumnes de sensibilització i de l’aula de teatre duran a terme les mostres de fi de curs

mostres final curs CFAViatge en el temps és el nom que rep la mostra de fi de curs dels alumnes de Sensibilització, l’etapa inicial del Centre de Formació Artística adreçada a infants de 3 a 6 anys.

Viatge en el temps, els més petits, els de Sensibilització 1, mostraran el descobriment de l’entorn i dels avenços dels nostres avantpassats amb el foc, les danses tribals i les celebracions de la pluja. Sensibilització 2 seran els encarregats de mostrar-nos el present, explorant el temps. Com ho faran però, si els rellotges han perdut les busques? El futur anirà a càrrec dels infants de Sensibilització 3, que es veuran atrapats dins d’una màquina del temps.

La mostra de Sensibilització serà aquest proper divendres 8 de juny a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Tot seguit, el mateix divendres 8 de juny a les 18:30h serà el torn dels alumnes de l’aula de teatre, que portaran a escena un espectacle de teatre amb màscares titulat Opressors i Oprimits, que reflexiona al voltant de l’ús i l’abús de poder.

Passat el 8 de juny, les mostres de fi de curs del CFA continuaran el diumenge 1 de juliol a les 18:00h, data en què alumnes d’interpretació, música i dansa mostraran al públic els aprenentatges assolits durant aquest curs portant a escena el text de Lorca La Casa de Bernarda Alba. Per aquesta darrera mostra caldrà adquirir entrades que tindran un preu de 8€ i ben aviat es posaran a la venda a les taquilles del Teatre Clavé i també al web http://entrades.teatreclave.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES