IniciNoticiesEntitatsHumana entrega a Tordera 20 bons d’ajuda per a famílies del municipi

Humana entrega a Tordera 20 bons d’ajuda per a famílies del municipi

bons humana torderaHumana lliura a Tordera 20 bons d’ajuda per a persones amb pocs recursos econòmics. Els bons d’ajuda s’emmarquen en el programa d’ajuda social amb què la Fundació es compromet a revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns.

Els veïns i veïnes del municipi disposen de 12 contenidors on hi dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de llar que ja no utilitzen i als quals Humana dóna una segona vida. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans. L’any passat Humana hi va recuperar més de 35 tones de tèxtil usat, la qual cosa constata la confiança de la ciutadania per un model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social.

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, ha lliurat a l’Ajuntament de Tordera 20 bons d’ajuda que permeten adquirir roba de segona mà a persones amb pocs recursos econòmics. Els vals lliurats, per valor de 30 euros cadascun, es poden bescanviar a qualsevol de les botigues d’Humana, que estan a Barcelona. Aquesta iniciativa permet que el Consistori canalitzi l’ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica.

ÚLTIMES NOTÍCIES