IniciNoticiesEsportsEl jugador torderenc Enric Torner jugarà la propera temporada al Girona HC...

El jugador torderenc Enric Torner jugarà la propera temporada al Girona HC de Ramon Benito

Si la setmana passada us explicàvem que el davanter torderenc del Girona HC David Gelmà feia les maletes i marxava cap a Itàlia, un altre protagonista torderenc, davanter i que jugava amb el Forte dei Marmi, torna a casa després de cinc temporades jugant a la lliga italiana. El torderenc Enric Torner fill del mític jugador Josep Enric Torner, militarà la propera temporada a l’equip gironí de l’OK Lliga sota les ordres de Ramon Benito. En declaracions a Ràdio Tordera el mateix protagonista ens explicava els motius principals d’aquest canvi.

Torner girona 1

Torner destacava la bona acollida i experiència que ha pogut adquirir durant aquests anys a Itàlia fins arribar al punt que l’equip l’havia designat com a capità.

Torner girona 2

El cognom de Torner va molt relacionat amb el Club Patí Tordera. El mateix jugador no es deixava de valorar l’actualitat que ha viscut el primer equip de l’entitat torderenca. El descens per ell va ser un moment de tristor per la trajectòria esportiva dins l’hoquei patins que té el club.

Torner girona 3

Enric Torner té 27 anys, es va formar al CPTordera, amb qui va debutar a l’OK Lliga el 2005. També va militar al Lloret i a l’Igualada abans de provar fortuna a Itàlia.

ÚLTIMES NOTÍCIES