IniciNoticiesTecnologia EL CONSELLER DE MEDI AMBIENT, SALVADOR MILÀ REITERA LA VOLUNTAT D'OBLIGAR...

EL CONSELLER DE MEDI AMBIENT, SALVADOR MILÀ REITERA LA VOLUNTAT D’OBLIGAR A PAGAR UN CÀNON A TORDERA PER PAGAR ELS COSTOR DE LA DESSALADORA DE BLANES. L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA RESPON QUE EL POBLE NO PAGARÀ L’IMPOST PROPOSAT.

La generalitat de Catalunya no està disposada ha treure el cànon de l’aigua que l’Agència Catalana de l’aigua vol imposar a Tordera per cobrir els costos de la dessaladora de Blanes. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, es va entrevistar ahir, amb el conseller de medi ambient de la generalitat de Catalunya, Salvador Milà per fer-li arribar el malestar de la població, davant l’imposició proposada. Els arguments de l’alcalde de Tordera, no van ser escoltats pel conseller, qui va reiterar la voluntat del govern d’aplicar el cànon proposat a partir de l’any vinent.

Davant la negativa de retirar el cànon per part de la conselleria de medi ambient, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va respondre al conseller, assegurant que Tordera no pagarà el cànon proposat per la Generalitat.

L’alcalde de Tordera, anuncia recursos i accions legals en contra de la proposta de l’Agència Catalana de l’Aigua i de la conselleria de medi ambient.

Pagesos i empresaris de la zona, no descarten manifestar-se de nou per mostrar el seu rebuig a la decisió unilateral pressa per l’Agència Catalana de l’Aigua.

ÚLTIMES NOTÍCIES