IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera femení afronta el segon playoff d’ascens sense conèixer cap...

El CEEB Tordera femení afronta el segon playoff d’ascens sense conèixer cap decisió del recurs presentat al comitè de competició

ceeb basquetEls dies van passant pel CEEB Tordera i la coordinació esportiva del club segueix sense conèixer cap decisió definitiva sobre el recurs que van presentar al comitè de competició de la federació catalana de basquetbol. Una situació que fa desesperar als dirigents i membres del sènior femení de l’entitat que continuen competint el play-off d’ascens a primera catalana. Marc Alonso entrenador de l’equip femení ens explica amb quina situació es troba el procés.

Alonso ceeb 1

Ara mateix són molt pessimistes amb qualsevol possibilitat que puguin tenir d’ascens a categoria i ja planifiquen el proper curs a segona catalana un any més.

Alonso ceeb 2

El primer partit de la fase d’ascens a primera d’aquest proper cap de setmana es jugarà dissabte a les 18:00h de la tarda al pavelló dels Països Catalans i rebran l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia de l’Hospitalet. La tornada serà el mateix diumenge a les 17:00h de la tarda contra el mateix equip. Només els hi val superar aquesta eliminatòria en victòria si volen tenir alguna opció d’ascens a l’espera de que es resolgui la via administrativa que tenen pendent.

ÚLTIMES NOTÍCIES