IniciNoticiesSalutUsuaris de Salut Pública parlen de greuges a hospitals i ambulatoris catalans...

Usuaris de Salut Pública parlen de greuges a hospitals i ambulatoris catalans per culpa de l’article 155

02565La coordinadora d’Usuaris de la Salut Pública atribueix a la vigència de l’article 155 bona part dels greuges a hospitals i ambulatoris catalans. Sobretot en tot allò que té a veure en les contractacions de personal i organitzatives. N’ha parlat en declaracions a la xarxa, Maria Carme Sabater.

carme sabater 1

Sabater també alerta que les coses empitjoraran en el futur, sobretot pel que fa als metges especialistes, perquè algun estan a punt de la jubilació i sense substituts a la vista. Sabater diu que cal revertir la situació amb llocs de treball i sous atractius perquè els metges d’aquí es quedin a casa i no marxin a l’estranger on se senten més ben valorats.

carme sabater 2

Les demandes segueixen sent les mateixes que les reclamades durant la I Jornada Estatal de Lluita contra les Llistes d’Espera. Crear un torn de tarda als hospitals per mantenir a ple rendiment els recursos públics, recuperar el personal dels Equips d’Atenció Primària per tal que les esperes al metge de família no s’allarguin més enllà de les 48 hores promeses o la prohibició dels concerts amb centres privats i que es fixi una incompatibilitat absoluta perquè el personal del sector públic treballi en la privada.

ÚLTIMES NOTÍCIES