IniciNoticiesPolíticaLes obres de millora del tram Tordera-Maçanet de la N-II es licitaran...

Les obres de millora del tram Tordera-Maçanet de la N-II es licitaran aquest any

n-IIEl ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha assegurat que treballen en tots els projectes de redacció dels trams de la N-II pendents al seu pas per Girona, que estaran acabats a finals d’any i en què s’invertiran 272 milions d’euros. Ha respost així a una pregunta del senador d’ERC Joaquim Ayats sobre la previsió del Govern en relació amb la finalització de les obres de la carretera nacional N-II, al seu pas per les comarques de Girona.

Segons el senador, el 1995 es va anunciar el desdoblament de la carretera, que es va justificar per la sinistralitat, densitat de trànsit i impacte econòmic per a la zona, i amb prou feines s’ha fet res en tots aquests anys, tot i que han aparegut partides en diferents pressupostos dels anys transcorreguts.

N-II 1

El ministre ha enumerat diferents actuacions a la N-II i ha precisat que en el tram Tordera-Maçanet de la Selva han aprovat el projecte de forma definitiva i licitaran les obres aquest any. Després de recordar que al juliol de 2017 van finalitzar les obres per remodelar dos nusos a Tordera, ha agregat que ja es van iniciar les obres entre Maçanet i Sils, que està previst que acabin el 2018.

Ha afegit que s’han posat altres actuacions en servei en trams entre Sils i Caldes de Malavella i han començat les obres a l’enllaç de Vidreres.

N-II 2

Segons De la Serna, queden sis projectes, per poder donar per finalitzat tot el corredor des de Girona fins a la Jonquera, ja que treballen “en tots i cadascun dels projectes de redacció”. De la Serna, s’ha compromès amb el senador al fet que li repeteixi la pregunta a finals d’any, ja que per llavors hauran acabat “tots els projectes de tots els trams corresponents a la N-II”, que en el seu conjunt suposaria una inversió d’uns 272 milions.

ÚLTIMES NOTÍCIES