La bandera de la diversitat sexual oneja avui a Tordera en motiu del dia internacional contra la Homofòbia i la Transfòbia


bandera diversitat sexual ajuntamentLa bandera de la diversitat sexual onejarà avui a L’Ajuntament de Tordera amb motiu  del dia internacional contra l’Homofòbia i la transfonia. Cada any, la comunitat internacional de minories sexuals i de gènere identifica un tema d’enfocament específic per a les celebracions al voltant del 17 de maig. Aquest any, la proposta és enfocar l’atenció en solidaritat i aliances. Tordera es declara municipi respectuós amb la diversitat sexual i amb la realitat de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals i contrari a la discriminació de les persones per raó de la seva orientació i/o identitat sexual. El regidor Salvador Giralt va ser l’encarregat, en el darrer plenari municipal, de llegir un manifest en contra la discriminació per raons d’identitat sexual. Escoltem un fragment.

manifest homofòbia

l’Ajuntament es compromet a donar suport a la proposició de llei de drets de les persones gais, lesbianes i transsexuals i per l’erradicació de l’homofòbia, les lesbofòbia i la transfonia. I tal com s’ha fet els darrers anys, farà onejar la bandera de l’arc de Sant Martí a l’Ajuntament durant tot el dia.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca