Desenes de torderencs reclamen la llibertat dels presos independentistes


concentracio 16-05-18Desenes de torderencs i torderenques es van congregar ahir a la plaça de l’Ajuntament per reclamar la llibertat dels dirigents sobiranistes que són a la presó, coincidint amb els set mesos de l’entrada de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart al centre penitenciari de Soto del Real. La decisió de la justícia belga de rebutjar l’euroordre d’extradició contra Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig va ser present a la concentració. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

concentracio 1

Sota el lema “7 mesos sense vosaltres. Ni presó ni exili”, també  es volia clamar per la resta de presos polítics i dels que encara són a l’exili, de qui en demanen el retorn. La coordinadora local de l’ANC, Marta Paset va fer lectura d’un manifest. Escoltem un fragment.

concentracio 2

La concentració va acabar amb el cant dels segadors.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca