Ràdio Tordera – Desenes de torderencs reclamen la llibertat dels presos independentistes

Desenes de torderencs reclamen la llibertat dels presos independentistes


concentracio 16-05-18Desenes de torderencs i torderenques es van congregar ahir a la plaça de l’Ajuntament per reclamar la llibertat dels dirigents sobiranistes que són a la presó, coincidint amb els set mesos de l’entrada de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart al centre penitenciari de Soto del Real. La decisió de la justícia belga de rebutjar l’euroordre d’extradició contra Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig va ser present a la concentració. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

concentracio 1

Sota el lema “7 mesos sense vosaltres. Ni presó ni exili”, també  es volia clamar per la resta de presos polítics i dels que encara són a l’exili, de qui en demanen el retorn. La coordinadora local de l’ANC, Marta Paset va fer lectura d’un manifest. Escoltem un fragment.

concentracio 2

La concentració va acabar amb el cant dels segadors.