Nova convocatòria de l’ANC i Òmnium quan fa 7 mesos que hi ha presos polítics


concentracio 7 mesos presosQuan fa 7 mesos de l’empresonament del Jordi Sànchez, expresident de l’ANC, i de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, ambdues entitats han fet una crida a concentrar-se a la plaça de cada poble del país aquest dimecres 16 de maig a les 19:30h.

Sota el lema “7 mesos sense vosaltres. Ni presó ni exili”, també volen clamar per la resta de presos polítics i dels que encara són a l’exili, de qui en demanen el retorn. A Tordera , la concentració serà a la plaça de l’Ajuntament.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca