Aquest diumenge arriba una nova edició de l’Aplec de l’Erola a Hortsavinyà


aplec erolaEl diumenge de la Segona Pasqua és la data escollida per a la celebració de l’Aplec a l’Erola. Un any més, més d’una desena d’activitats estan organitzades per a gaudir d’aquesta diada del Diumenge 20 de Maig a Hortsavinyà en aquest ambient festiu.

La programació de l’aplec, doncs, presenta un gran nombre d’actes. L’activitat que en donarà el tret de sortida és la Pujada pel Camí de les Costes, organitzada pel Cau de Pineda, que començarà a les 8 del matí. En destaca, sobretot, unes Sardanes curtes i un concert de violí a partir de les 11:15h , seguit de la Missa a l’Església de Sant Llop a les 12:30h, amb el cercavila de gegants d’Hortsavinyà, Pineda i Palafolls. Pep Basart, un dels organitzadors de l’Aplec de l’Erola, destaca alguna de les activitats que es podran trobar durant tot el dia.

aplec erola 1

Des de l’any passat, es va reprendre la tradicional arrosada de verdures a l’Aplec. De fet, tal i com explica Basart, l’arrossada de muntanya va ser gràcies a la iniciativa de Carme Ruscalleda i al seva família, que es van oferir per a la seva elaboració. Els tiquets són limitats a 250 i té un preu de 4€ (5€ el mateix dia de l’Aplec amb racions limitades ). Així mateix, s’informa que hi haurà servei d bar i es demana a tots els participants que portin el seu plat, el got i coberts per a contribuir en la sostenibilitat.

Basart explica quin és el rol que pren aquesta celebració envers tots els participants.

aplec erola 2

Les reserves per algunes de les activitats o el plat d’arròs és al correu caudepineda@hotmail.com .
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca