El Casal de Joves celebrarà el seu 10è aniversari amb una jornada festiva i concerts a la Plaça de l’Església


10_anys_aniversari casal jovesEl Casal de Joves arriba als 10 anys. Una instal·lació més que consolidada al nostre municipi, amb un projecte clar al darrere: Eina de referència per al públic jove de Tordera. Gestionat per la regidoria de joventut i la coordinació de tècnics municipals, el casal proposa (a través de les diverses programacions temporals) un seguit d’activitats que pretenen ajudar, engrescar i involucrar als usuaris de la instal·lació. A banda de les iniciatives esmentades, el casal de joves ofereix serveis com els de bucs d’assajos musicals, connexió gratuïta d’internet, tallers, cursos i punt d’informació juvenil (carnet d’estudiant internacional, carnet d’alberguista, assessorament juvenil…)

Des de ja fa uns mesos, s’està preparant la celebració del 10è aniversari. Serà una jornada festiva que tindrà lloc el dissabte 19 de maig i la programació comptarà amb diverses activitats que s’iniciaran durant la tarda. Actuacions dels diversos grups musicals que han passat pel casal i a més a més, a partir de les 23:00h de la nit Concert amb els grups Free-Kiss i La Banda del Coche Rojo. En parla la regidora de joventut, Bàrbara Vergés.

festa casal 1

Vergés valora molt positivament la tasca del casal de joves durant aquest 10 anys en funcionament.

festa casal 2

Les activitats de celebració del 10è aniversari començaran a les 17:00h a la plaça de l’església.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca