Podem Tordera organitza aquest divendres una xerrada sobre la Renda Garantida Ciutadana


xerrada podem renda garantidaPodem Tordera organitza una xerrada sobre la Renda Garantida ciutadana aquest divendres 18 de maig a les 18:30 hores a la Biblioteca de Tordera. El regidor, Salvador Giralt diu que en aquest esdeveniment es parlarà de la llei de la renda garantida ciutadana i recorda que a Tordera tenim més de 350 persones beneficiaries d’aquesta renda.

PIRMI 1

La llei fa mesos que està en vigor i s’han detectat moltes deficiències. El col·lectiu assegura que és una situació d’emergència social, a causa incompliment sistemàtic de la llei per part de l’administració i que afecta moltes famílies que es troben a la vora de l’abisme.

PIRMI 2

L’acte comptarà amb la participació del representant de la comissió promotora de la llei de la Renda Garantida Ciutadana, Diosdado Toledano i la presentació de la militant de Podem Tordera,  Mercedes Camacho.