Podem Tordera organitza aquest divendres una xerrada sobre la Renda Garantida Ciutadana


xerrada podem renda garantidaPodem Tordera organitza una xerrada sobre la Renda Garantida ciutadana aquest divendres 18 de maig a les 18:30 hores a la Biblioteca de Tordera. El regidor, Salvador Giralt diu que en aquest esdeveniment es parlarà de la llei de la renda garantida ciutadana i recorda que a Tordera tenim més de 350 persones beneficiaries d’aquesta renda.

PIRMI 1

La llei fa mesos que està en vigor i s’han detectat moltes deficiències. El col·lectiu assegura que és una situació d’emergència social, a causa incompliment sistemàtic de la llei per part de l’administració i que afecta moltes famílies que es troben a la vora de l’abisme.

PIRMI 2

L’acte comptarà amb la participació del representant de la comissió promotora de la llei de la Renda Garantida Ciutadana, Diosdado Toledano i la presentació de la militant de Podem Tordera,  Mercedes Camacho.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca