El divendres 8 de juny se celebrarà la tercera edició dels premis #esporttorderenc


GET 2018Ja tenim data per la tercera edició de la gala dels premis #esporttorderenc. Davant l’èxit de resposta dels anys anteriors, l’equip d’esports de Ràdio Tordera amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera ja treballem pel divendres 8 de juny, la gala dels premis a l’esport torderenc. Una iniciativa que té com a principal objectiu reconèixer el moviment esportiu torderenc, donar-li el valor que li pertoca i premiar l’esforç dels clubs i esportistes que competeixen durant molts mesos, defensant els colors i el nom del nostre municipi. Ens ho explicava el director gerent de Ràdio Tordera Albert Sabater.

Sabater gala esport 1

A partir d’ara, els clubs tenen temps fins el 31 de maig per presentar les candidatures que hauran de incloure els mèrits que hagin aconseguit durant la temporada per optar a 5 categories: Millor Esportista de la temporada (Masculí-Femení), Millor Equip de la temporada (Masculí-femení), Millor equip base, Millor entrenador, Premi Ajuntament Tordera Somriu amb l’esport. Un jurat format per diverses persones que tenen relació amb l’esport decidiran les candidatures premiades. Sabater anima i recorda a les entitats esportives que participin a la gala.

Sabater gala esport 2

Les entitats esportives torderenques poden participar amb una única candidatura a cada categoria. Aquesta s’haurà de presentar amb un document a través del correu electrònic radiotordera@radiotordera.cat o també presencialment als estudis de la ràdio.La gala final es realitzarà el divendres 8 de juny a les 19:30h des dels exteriors dels estudis de Ràdio Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca