Ràdio Tordera – El divendres 8 de juny se celebrarà la tercera edició dels premis #esporttorderenc

El divendres 8 de juny se celebrarà la tercera edició dels premis #esporttorderenc


GET 2018Ja tenim data per la tercera edició de la gala dels premis #esporttorderenc. Davant l’èxit de resposta dels anys anteriors, l’equip d’esports de Ràdio Tordera amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera ja treballem pel divendres 8 de juny, la gala dels premis a l’esport torderenc. Una iniciativa que té com a principal objectiu reconèixer el moviment esportiu torderenc, donar-li el valor que li pertoca i premiar l’esforç dels clubs i esportistes que competeixen durant molts mesos, defensant els colors i el nom del nostre municipi. Ens ho explicava el director gerent de Ràdio Tordera Albert Sabater.

Sabater gala esport 1

A partir d’ara, els clubs tenen temps fins el 31 de maig per presentar les candidatures que hauran de incloure els mèrits que hagin aconseguit durant la temporada per optar a 5 categories: Millor Esportista de la temporada (Masculí-Femení), Millor Equip de la temporada (Masculí-femení), Millor equip base, Millor entrenador, Premi Ajuntament Tordera Somriu amb l’esport. Un jurat format per diverses persones que tenen relació amb l’esport decidiran les candidatures premiades. Sabater anima i recorda a les entitats esportives que participin a la gala.

Sabater gala esport 2

Les entitats esportives torderenques poden participar amb una única candidatura a cada categoria. Aquesta s’haurà de presentar amb un document a través del correu electrònic radiotordera@radiotordera.cat o també presencialment als estudis de la ràdio.La gala final es realitzarà el divendres 8 de juny a les 19:30h des dels exteriors dels estudis de Ràdio Tordera.