La torderenca Irune Fallas aconsegueix la setena posició al Campionat d’Espanya de Judo


irune fallas campionat espanyaEl primer cap de setmana del mes de maig la ciutat de Talavera de la Reina va ser l’escollida per acollir el campionat d’Espanya Infantil i Cadet de judo. Gràcies a la bona temporada de grans resultats i podis, dins de l’equip català, hi trobàvem a la judoca torderenca Irune Fallas. L’esportista va aconseguir finalment la 7a posició de 21 participants a la seva categoria menys de 40 quilos. La mateixa protagonista ens explicava com havien anat els quatre combats.

Fallas camp espanya 1

Fallas reconeix que li hagués agradat acabar al podi però que per petits detalls no ho ha aconseguit. Tot i així és ambiciosa ja que per ella era el seu primer campionat estatal i de tot s’acaba aprenent.

Fallas camp espanya 2

El pare de la judoca, Ramon Fallas, durant la prèvia del torneig ens desvetllava que la Irune patia unes molèsties al genoll esquerra. Unes molèsties que es van convertir en una lesió i que feia perillar la participació de la torderenca.

Fallas camp espanya 3

Un fet que no va condicionar a l’esportista durant el campionat d’Espanya i que ja la fa pensar en la propera temporada que tornarà a arrencar a partir del mes de setembre.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca