IniciNoticiesEsportsResultats dels primers equips torderencs 5-6 de maig

Resultats dels primers equips torderencs 5-6 de maig

ceeb femeniLa jornada d’aquest passat cap de setmana ha estat marcada pel descans dels equips sènior de l’hoquei patins i l’Athletic Club Tordera Parc. El Club Futbol Tordera es va tornar a retrobar amb la victòria aquest passat dissabte al municipal d’esports. Els torderencs van ser els clars dominadors contra el Salt-Comacrós i es van poder treure l’espina clavada de les dues derrotes seguides que havien patit. Finalment 5-1 va ser el resultat final. Aquest dimecres a les 21:00h de la nit afrontaran el partit aplaçat de la jornada 26 contra l’Sporting Vidrerenca. Els grocs i vermells només els separen tres punts de la plaça de promoció. El CEEB Tordera masculí de segona va tornar a caure una setmana més. Van visitar la pista del CB Calella i el marcador advers va ser de 75-66. El Futsal Tordera va encaixar una contundent golejada en contra a la pista del Caldes de Malavella per 5-0. I el CEEB Tordera femení manté el liderat de la lliga una setmana més en imposar-se al pavelló dels Països Catalans al CB Calella per un clar 66-39. Un parcial de 20-6 al tercer quart va ser clau per a les torderenques que només els hi queda dues setmanes per acabar.