IniciNoticiesCultura ENGUANY LA CAVALCADA DE REIS PRESENTA ALGUNS CANVIS DE RECORREGUT QUE...

ENGUANY LA CAVALCADA DE REIS PRESENTA ALGUNS CANVIS DE RECORREGUT QUE AFECTEN ELS VEÏNATS DE SANT PERE I DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ.

La Comissió de Festes de Tordera està ultimant els detalls per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Tordera, el dia 5 de gener.
Aquest any la cavalcada dels reis mags, incorpora alguns canvis en el recorregut. Les modificacions afecten el veïnat de Sant Pere i el veïant de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí.

Els Reis sortiran del polígon de Can Verdalet a dos quarts de 6 de la tarda i aniran fins al veïnat de Sant Pere, on aquest any hi ha novetats i només passaran pels carrers: Costa Brava i avinguda Montseny. Des d’allà aniran fins al carrer de Puigvert, passant per la plaça de Lluís Companys i els carrers de Joan Maragall, avinguda de Fibracolor, carrer Aragó i carrer Girona. En aquest punt també hi haurà novetats, perquè la cavalcada continuarà per la prolongació del carrer Aragó fins al carrer Immaculada (zona nova del Mas Sant Jaume) i enfilaran fins al Camí Mas Martí per arribar al Camí Ral.
Finalment, els Reis passaran pel carrers de Sant Ramon, Ciutadans i finalitzaran el recorregut a la Plaça de l’Església.

A les 8 del vespre aproximadament, els Reis saludaran els nens i nenes des del balcó de l’Ajuntament i seguidament faran l’adoració al Nen Jesús i el repartiment de caramels a l’Església de Sant Esteve de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES