IniciNoticiesEntitatsEl Consell Polític de la CUP ratifica l'Assemblea Local de Tordera

El Consell Polític de la CUP ratifica l’Assemblea Local de Tordera

consell politic cupAquest passat cap de setmana, el Consell Polític de la CUP, celebrat el dissabte a València aprofitant la manifestació convocada en defensa dels drets del País Valencià i dels Països Catalans, ha ratificat la creació de l’Assemblea Local de la CUP a Tordera.

El Consell Polític és l’òrgan de decisió de la CUP, entre assemblees, i es reuneix un cop al mes. D’aquesta manera, l’Assemblea Local de Tordera comptarà amb els mateixos drets i deures que qualsevol nucli local de la Candidatura d’Unitat Popular. Així doncs, a partir d’aquest moment, les persones interessades ja podran militar a la CUP Tordera i participar de les seves assemblees.

Amb vistes posades a les eleccions municipals de l’any vinent, la CUP Tordera porta uns mesos treballant i realitzant algunes accions com la del passat 8 de març, on van canviar les plaques dels carrers del centre de Tordera per noms de dones il·lustres. D’altra banda, també s’han adherit i participat a la Plataforma Palafolls Antifeixista i a la Plataforma Aturem la C-32.

Està previst que, en les properes setmanes, la CUP Tordera organitzi un acte de presentació oficial obert a tothom. Mentrestant, qui estigui interessat en participar-hi es pot posar en contacte amb els seus membres a través de les xarxes socials o del correu electrònic tordera@cup.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES