IniciNoticiesPolítica L'AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UN PRESSUPOST DE 11 MILIONS D'EUROS AMB...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UN PRESSUPOST DE 11 MILIONS D’EUROS AMB EL VOT EN CONTRA DELS PARTITS A L’OPOSICIÓ.

L’ajuntament de Tordera va aprovar ahir el pressupost de la corporació per l’any 2006, amb els vots en contra dels partits a l’oposició. El pressupost de l’ajuntament de Tordera, i els organismes autònoms puja a 30 milions d’euros. Les inversions més importants es realitzaran des de l’empresa urbanística activa.
La regidora d’Hisenda, Silvia Català, va explicar les principals inversions previstes per aquest any.

La regidora d’hisenda, va recordar que el 90% de les propostes de les entitats realitzades en l’assemblea participativa s’han inclòs en el pressupost.
El regidor d’ERC, Bernat Costas, va criticar la manca de coherència i lideratge polític de l’equip de govern en l’elaboració del pressupost.

El regidor del Moviment Alternatiu per Tordera, Josep Alsina, va recordar que el document aprovat no respon al model de pressupost participatiu, tal i com reclamava el seu partit polític.

La regidora del PSC, Conxita Rodríguez, va criticar que bona part dels ingressos del pressupost es destinin a despesa ordinària.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va assegurar que el govern té visió de futur, amb la voluntat d’oferir uns millors serveis a la població.

El ple d’ahir també va aprovar els pressupostos dels ens autònoms de l’OASC i Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES